T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ISPARTA / KEÇİBORLU - Keçiborlu Uçak Bakım Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Ekm

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılında okulumuza ait öğretmen veli görüşme programı için lütfen linke tıklayınız.

Ekm

OKULUMUZDA OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURULU VE VELİ TOPLANTISI 21.10.2023 CUMARTESİ GÜNÜ SAAT 14.00'DA KONFERANS SALONUNDA YAPILACAKTIR.

Ara

Dove Ögüven Projesi Kendime Güveniyorum "Kendin Ol" bölümünün sunumu Uzm. Psk. Tarafından gerçekleştirildi.

Şbt

OKULUMUZDA YAPILAN KİTAP OKUMA YARIŞMASINDA ÖĞRENCİLERİMİZ 4000 SAYFAYA YAKIN KİTAP OKUMUŞLARDIR. ÖĞRENCLERİMİZİ BU BAŞARILARINDAN DOLAYI TEBRİK EDERİZ.

Şbt

OKULUMUZ GÜREŞ MÜSABAKALARINDAKİ BAŞARISI. ISPARTA'DA YAPILAN KARŞILAŞMALARDA ÖĞRENCİLERİMİZ İL BİRİNCİSİ VE İL İKİNCİSİ OLMUŞTUR.

Şbt

OKULUMUZ HALK OYUNLARI EKİBİMİZ ISPARTA'DA DÜZENLENEN YARIŞMADA İL BİRİNCİSİ OLMUŞTUR. BÖLGE YARIŞMALARINA KATILMAYA HAK KAZANMIŞTIR.

MESLEKİ EĞİTİM MERKEZİ

Eyl

OKULUMUZ 2022- 2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL AİLE BİRLİĞİ VE VELI TOPLANTI 22 EKİM CUMARTESI GUNU SAAT 13.30 DA KEÇİBORLU BELEDİYE YENİ DÜĞÜN SALONUNDA YAPILACAKTIR. VELILERIMIZIN KATILIMINI BEKLİYORUZ.

Eyl

Okulumuz öğrencilerinden İlçemiz Anadolu İmam Hatip Lisesi Pansiyonuna yerleşenler listesi yayınlanmıştır. 13 eylül Pazartesiden itibaren pansiyona yerleşebilirler. Diğer öğrencilerimiz için çalışmalarımız devam etmektedir.

Hazırlık Sınıfı Yeterlilik/Muafiyet Sınavı

Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliğine göre;

• Hazırlık sınıfında öğrenim görmeden aynı okulun 9 uncu sınıfına doğrudan geçmek isteyen öğrencilerin velileri, okul yönetimine yazılı olarak başvurur.
  • Başvurusu alınan öğrenciler, birinci yabancı dil dersiyle Türkçe dersinden yeterlilik sınavına alınır.
  • Her iki dersten de en az 70 puan alan öğrenciler başarılı sayılarak 9 uncu sınıfa devam ettirilir. Başarılı olamayan öğrenciler hazırlık sınıfına devam eder.

2021-2022 Eğitim öğretim yılında okulumuz hazırlık sınıfına yerleşen öğrencilerimiz için    10 Eylül 2021 Cuma günü, Saat: 10:00'da okulumuz 9-A Sınıfında yeterlilik/muafiyet sınavı yapılacaktır. Sınav, sosyal mesafe ve hijyen kuralları dikkate alınarak okul binamızda yüz yüze gerçekleştirilecektir.

Hazırlık yeterlilik/muafiyet sınavına katılmak isteyen öğrencilerimizin velilerinin         03 Eylül 2021 Cuma gününe kadar talep dilekçelerini okula elden teslim etmeleri veya dilekçenin aslını daha sonra okula ulaştırmak kaydıyla 767193@meb.k12.tr adresine e-posta göndermeleri gerekmektedir. Sınav, belirtilen tarihe kadar başvuru yapan öğrenciler için uygulanacaktır.

Sınavda öğrencilerimiz İngilizce (yazılı ve sözlü) ve Türkçe derslerinden sorumlu olacaktır.

Sınava girecek öğrencilerimizin T.C. Kimlik Kartı, kalem ve silgisi ile belirtilen saatte okulumuzda hazır bulunması gerekmektedir.

OKULUMUZ  ERKEK ÖĞRENCİ PANSİYONU FOTOĞRAFLARI.

OKULUMUZUN TANITIMI