T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ISPARTA / KEÇİBORLU - Keçiborlu Uçak Bakım Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Ahmet BEYAZ - Okul Müdürü

1979 yılında İstanbul´da doğmuştur. İlk ve ortaokulu Isparta´nın Keçiborlu ilçesinde, lise öğrenimini Isparta Anadolu Öğretmen Lisesinde tamamladıktan sonra lisans derecesini Ankara Gazi Üniversitesi/Gazi Eğitim Fakültesinde almıştır. 2002/2013 yılları arasında  Isparta Anadolu Öğretmen Lisesinde Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni olarak görev yapmıştır. 2013 yılından itibaren eş özrü dolayısı ile tayin olduğu Isparta´nın Senirkent ilçesinde sırası ile Senirkent Dr. İsmail Hakkı Örmeci Anadolu Lisesi müdür yardımcılığı, Senirkent Dr. İsmail Hakkı Örmeci Anadolu Lisesi müdür başyardımcılığı ve Senirkent Çok Programlı Anadolu Lisesi okul müdürlüğü, 2018-2023 yılları arasında da Senirkent Dr. İsmail Hakkı Örmeci Anadolu Lisesi okul müdürlüğü görevlerinde bulunmuştur. Halen Keçiborlu Uçak Bakım Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi okul müdürü olarak görev yapmaktadır. Evli ve iki çocuk babasıdır.