T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ISPARTA / KEÇİBORLU - Keçiborlu Uçak Bakım Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

TEKNOFEST BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

2024 yılında düzenlenecek Teknofest hakkında bilgilendirme yapmak ve T3 vakfının faaliyetleri hakkında bilgi vermek üzere okulumuza T3 vakfı Isparta Temsilcisi Busenur Sülük hanımefendi gelmiştir. Öğrencilere yapılan sunumda Teknofest yarışma kategorileri başvuru süreci ve T3 vakfının desteklerinden bahsetti. Ayrıca Isparta Gençlik Merkezinden Fatma Kocaer hanımefendi de Gençlik Merkezi hakkında öğrencilerimize bilgi vermiş ve tüm öğrencilerimizi Gençlik Merkezindeki etkinliklere katılmaya davet etmiş. Gençlik Merkezi olarak öğrencilere projelerinde destek olacaklarinida söyledi. T3 Isparta temsilcisi Busenur hanim 2024 yılında Deneyap Atölyelerinde yeni dönem Deneyap kart eğitimlerinin başlayacağını ve öğrencilerin bu eğitime katılmak için başvurmalarını istedi.

15-03-2024

Yayın: 15.03.2024 - Güncelleme: 15.03.2024 09:31 - Görüntülenme: 22